Зірку "Матч-Пойнт" оштрафували за п'яні погрози

17 листопада 2011, 10:40

Кіноакторові Джонатану Ріс-Майєрсу призначили штраф у розмірі 1,3 тисяч євро та засудили до умовного місячного ув'язнення.

Ірландця-скандаліста спіткало покарання за те, що в 2009-му році він погрожував повбивати поліцейських у паризькому аеропорту.

Про це повідомляє "Radar Online" із посиланням на "France24.com".

Того дня, будучи напідпитку, Джонатан спершу не порозумівся з барменом, а тоді заходився кричати до поліцейських.


Ріс-Майерса покарали за п'яний бешкет дворічної давнини

"Я дам мільйон доларів на те, щоб зруйнувати ваше життя, я повбиваю вас та ваші сім'ї", - гучно пообіцяв Ріс-Майєрс французьким правоохоронцям.

Той бенефіс закінчився для 34-річної зірки арештом.

Власне, то не єдина халепа, що траплялася з Джонатаном в аеропортах. Так у травні 2010-го актор на все своє життя став "персоною нон ґрата" для "United Airlines", після п'яного бешкету, вчиненного ним в нью-йоркському аеропорті імені Джона Кеннеді.

У листопаді 2007-го зірку арештували в аеропорті Дубліна – знов-таки за пиятику та порушення громадського порядку.

Виступаючи перед французьким судом у середу, адвокат Ріс-Майєрса назвав свого клієнта "дуже вразливою… слабкою людиною", що страждає від своїх "демонів".

Як відомо, боротьба актора з зеленим змієм триває вже давно. В травні він виписався з чергового реабілітаційного закладу, й невдовзі потрапив до лікарні – буцімто через спробу самогубства.

Глядачі знають Ріс-Майєрса за ролями в таких стрічках як "Із Парижу з любов'ю", "Лев узимку", "Місія нездійсненна 3" та "Ярмарок марнославства", а ще в трилері "Матч-пойнт", де він зіграв зі Скарлетт Йохансон.

Нагадаємо, свій "рейтинг" повітряних зіркових хуліганів склала нещодавно авіакомпанія "Skyscanner", зарахувавши туди Жерара Депардьє, бо напісяв, та Наомі Кемпбелл, бо плювалася.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів