Lady Gaga віддає батькові половину своїх заробітків

21 листопада 2011, 13:50

Хоча на сцені поп-зірка Lady Gaga здається незалежною та самостійною, у звичайному житті вона залишається татковою дівчинкою. Епатажна співачка віддає своєму батькові половину зароблених грошей.

Про це пише "New York Post".

Незвичний поділ прибутку 50/50 між Lady Gaga та її батьком Джо Джерманотта має лише один аналог в історії музичної індустрії. Так само король рок-н-ролу Елвіс Преслі віддавав пів зарплатні своєму менеджеру - полковнику Тому Паркеру.

Стефані Джерманотта, так насправді звуть Lady Gaga, вважає, що частка грошей та її успіх дозволили її батьку реалізувати мрію всього життя. Зараз він працює менеджером починаючих артистів.


Що цікаво, співачка й досі не має власного житла у Нью-Йорку. Тож на день подяки Lady Gaga приїде до батьків та зупиниться у своїй дитячій кімнаті.

Lady Gaga - таткова донечка

Як зазначають ЗМІ, любов зірки до батька є божевільною.

"Я одружена з моїм батьком", - колись сказала співачка журналу "Elle".

"Я щасливіша, ніж будь-коли. Я була з батьком цілих два тижні, вітала його з Днем батька", - розповідала Lady Gaga журналу "Vanity Fair".

Джо Джерманотта є найпершим фанатом власної доньки. Завдяки його грошам та зв’язкам Lady Gaga отримала перший квиток у шоу-бізнес.

Коли у 2005-му році Стефані вирішила кинути навчання в університеті, саме батько підтримав її. Він погодився платити оренду її маленької квартири.

"Він мій герой", - сказала Lady Gaga.

До слова, Джо Джерманотта, мабуть, не пошкодував, що колись повірив у свою доньку. Адже Lady Gaga стала найуспішнішою його інвестицією.

Фото AP з сайту Mirror

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів