Про Lady Gaga знімають фільм

5 жовтня 2011, 14:36

Американський канал "Lifetime" працює на фільмом, основою якого стане біографія поп-зірки Lady Gaga.

Стрічка матиме назву "Монстр слави: історія Lady Gaga", пише "Contact Music".

Сценарій до фільму написав Норман Снайдер. Вагомим доповненням також стала книга Морін Каллехен під назвою "Poker Face: Rise and Rise of Lady Gaga" 2010-го року.

Кінострічка розповідатиме про життя епатажної виконавиці, починаючи від її зростання у Нью-Йорку та до здобуття всесвітнього успіху. Втім, сама співачка не братиме участь у фільмі.


Телеканал вже розпочав кастинг акторки на роль Lady Gaga, виконавиці якої не обов’язково вміти співати.

Lady Gaga завжди намагалася виокремитися з натовпу

"Стефані Джерманотта (Lady GaGa)є яскравою бунтівною ученицею католицької школи, яка мріє про славу. Історія розкриває її життя від 16-ти до 22-х років. Коли ми бачимо її вперше, вона є брюнеткою, безшабашним, дуже талановитим та амбіційним підлітком. Вона походить з італійсько-американської забезпеченої родини з Нью-Йорка. Вона ніколи не відчувала, що "вписується" до кола однокласників, та була розчарована, коли досвід навчання у Нью-Йоркському університеті не виправдав її очікувань", - йдеться в описанні персонажу Lady Gaga.

Далі розповідається про те, як всупереч батькам, 19-річна Стефані кидає навчання та переїжджає до іншого району Великого Яблука, де збирається творча молодь.

"Незалежна та сильна духом, вона розуміє, що треба мати щось більше за талант, аби виділитися з натовпу", - саме такою глядачі побачать Lady Gaga у фільмі.

Нагадаємо, ексцентрична поп-співачка Lady Gaga нещодавно розповідала про свою любов до Нью-Йорка, називаючи його своїм чоловіком.

Фото Reuters з сайту "Dating Symbol"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів