Бріджит Бардо погрожує Януковичу скандалом

22 листопада 2011, 13:40

Легендарна французька актриса Бріджит Бардо обурена через жорстоке поводженням з безпритульними собаками в Україні. Зірка звернулася до президента Віктора Януковича та пообіцяла влаштувати скандал.

Про це пише "Остров".

Бріджит Бардо написала Януковичу листа. Акторка дуже переймається тим, що "муки бездомних собак" в Україні тривають.

"До моєї організації надходять сотні дзвінків зі скаргами на методи, що застосовуються до цих тварин, з метою "очистити" вулиці міст України до Євро -2012. Це просто огидно і непристойно для "цивілізованої країни!", - написала акторка.


Бріджит Бардо написала листа Януковичу

Бардо також зауважила, що в березні 2010-го року вона вже писала Януковичу листа, "в якому скаржилася на цю бійню, а також додала на доказ цієї ницості фотографії".

"Але мені здається, що Вас це не зворушило", - написала вона.

"Отже, я знову закликаю Вас, цього разу за допомогою преси, зупинити вбивство собак і заборонити пересувні печі, куди кидають іноді ще живих собак", - заявила актриса.

Бріджит Бардо наголосила, що чекає з боку президента України ухвалення термінових рішень щодо повної заборони цієї "великої чистки" та створення відповідального управління, де не буде місця жорстокості.

"Нас тисячі, і ми очікуємо кінця цього варварства. Я розраховую на Ваше негайне втручання. В іншому випадку я без вагань розголошу цей скандал на весь світ", - підкреслила Бріджит Бардо.

Нагадаємо, Бріджит Бардо відома своїм піклуванням про собак. Влітку акторка намагалася врятувати від смерті бультер’єра, який покусав 4-річну дівчинку.

Копія листа Бріджит Бардо з сайту "Ostro.org"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів