Подкопаєва: У Лорак з Муратом все добре

23 листопада 2011, 15:30

Олімпійська чемпіонка Ліля Подкопаєва розповіла про те, як сама напросилася в подружки до співачки Ані Лорак. Крім того, Лілія запевнила, що у шлюбі Лорак все чудово.

Про це спортсменка поділилася із "ТСН. Особливе".

Лілія Подкопаєва згадала, що вперше побачила Ані Лорак по телевізору 16 років тому. Потім навіть познайомилася з нею на одному з концертів, але дружні стосунки не зав’язалися.

Згодом Лілія дізналася, що ходить до того самого косметолога, що й Лорак. Тож гімнастка попросила номер телефону співачки та зателефонувала їй.


Відтоді Ліля та Ані Лорак, справжнє ім'я якої Кароліна, нерозлучні.

Подкопаєва сама нав'язалася Лорак у подружки

"Кароліна досить закрита людина. Вона сама це каже, що не так легко впускає у своє життя сторонніх, нових людей ... Дуже багато що залежить напевно ще від того, що по суті нам нічого ділити", - зізнається спортсменка.

Зараз, коли ЗМІ обговорюють гіпотетичне розлучення Лорак з чоловіком Муратом, Подкопаєва підтримує подружку і заперечує чутки.

"Вони один одного дуже сильно люблять. Знаєте, нічого я такого не побачила і не помітила, щоб вона була чимось засмучена або Мурат. Ні. Все чудово. Все добре", - переконує Ліля.

Нагадаємо, нещодавно у пресі з'явилися чутки про розлучення Ані Лорак із чоловіком. Втім, сама співачка спростувала інформацію в офіційній заяві.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів