Подкопаєва чекає, коли її дочка почне виховувати доню Лорак

30 червня 2011, 10:54

Гімнастка Лілія Подкопаєва ще не бачила дочку своєї куми, співачки Ані Лорак. Вперше познайомитися з маленькою Софією спортсменка прилетить у липні і готує дівчатам практичний подарунок.

Про це Подкопаєва розповіла в Орлівці, під Севастополем, де базується екстремальний парк атракціонів, пише "Комсомольська правда в Україні".

Як відомо, Лорак народила дочку ще 9-го червня. Однак Подкопаєва не змогла одразу привітати свою близьку подругу. Олімпійська чемпіонка задіяна на зйомках телевізійного реаліті-шоу, яке вона веде разом з шоуменами Олександром Педаном і Сергієм Притулою у Криму.

"Ми постійно з Кароліною на зв'язку Як мама двох дітей я можу їй щось порадити, поділитися досвідом. 2-го липня лечу до Києва спеціально, щоб побачитися, нарешті, привітати і притиснути до себе своїх дівчаточок коханих. А вже увечері полечу назад до Криму. Наша сім'я поповнюється", - тішиться Подкопаєва.


Нагадаємо, Ані Лорак - хрещена мати 4-річної Лілиної доньки від Тимофія Нагорного Кароліни.

Лорак з Муратом і Подкопаєва з Костирком дружать сім'ями

"Я отримую велике задоволення, коли ми збираємося всі разом і я бачу, як Кароліна обожнює Мурата, а він трепетно ставиться до неї і ласкаво називає королевою. У їхній сім'ї, слава Богу, панує ідилія", - запевнила спортсменка.

За словами Лілі, маленька донька Лорак дужчає із кожним днем:

"Софійка міцніє що не день. Глядиш, скоро її будуть виховувати мої Кароліша з Вадюшею".

За словами спортсменки, коли до неї у гості приїжджала плавчиня Яна Клочкова з сином Сашком, то її донька ні на крок від нього не відходила. То за ніжку потягне, то личка торкнеться, то спробує підняти на руки, то іграшки свої принесе. Всіляко намагається проявити свою самостійність. Ось і зараз маленька Каролінка не дочекається, коли приїде до хрещеної в гості.

Ліля ще не познайомила своїх дітей з маленькою Софією

Між іншим, подарунок Ліля подрузі готує не для душі, а більше практичний.

"Я не люблю бездумних подарунків, і це усвідомлення прийшло з досвідом Головне -. Визначитися, що потрібно молодій сім'ї", - впевнена жінка.

"Мені подобається традиція, яка прийшла до нас з Європи, коли мама складає список необхідних дитині речей і потім їй дарують лише те, що необхідно. Так зробила і Кароліна, ще й вказала, у якому магазині купити. І це полегшило всім завдання", - поділилася гімнастка.

"Як мама раджу дарувати памперси. Іграшок будуть тисячі, а практичні речі завжди знадобляться", - додала наостанок Подкопаєва. Як відомо, окрім біологічної доньки Ліля виховує і всиновленого хлопчика Вадимка.

Фото прес-служби Ані Лорак та "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів