Мати Боярської: Ліза народить навесні

24 листопада 2011, 13:35

Мати акторки Лізи Боярської Лариса Луппіан підтвердила інформацію про вагітність доньки. Дружина головного "мушкетера" Михаїла Боярського зазначила, що пологи мають статися навесні.

Самі майбутні батьки Матвеєв та Боярська наразі нічого не коментують, пише "Комсомольская правда".

"Ліза вагітна. Ми дуже щасливі, але не хочемо нікому розповідати подробиці, тому що про такі речі прийнято мовчати", - зізналася мати Лізи.

Ймовірно, стан акторки міг ще довго вважатися лише "качкою" преси, якби не витівка Ксюши Собчак на зйомках програми Андрія Малахова.


"Ми прийшли до неї в гості привітати з 30-річчям. І Ксюша відразу поклала руку на животик Лізи і загадала бажання. Адже є прикмета, що доторкнутися до вагітної - це на удачу!" – згадує дружина Боярського.

Наступного року Ліза стане мамою

Тепер, коли вже всім відомо про вагітність Лізи, її мати може відверто поділитися своїм щастям. Крім того, Лариса Луппіан заперечила чутки про двійню.

"Навесні дочка подарує нам онука. Про двійню - це нісенітниця. Ми з чоловіком будемо раді і онуку, і онучці, нам все одно, хто народиться. Будемо допомагати Лізі виховувати малюка", - зазначила мати Боярської.

Нагадаємо, чутки про вагітність Лізи Боярської від її чоловіка Максима Матвеєва з'явилися ще торік, після їхнього таємного весілля. Втім, цього разу акторка й справді вагітна.

Фото "Папарацци.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів