Водія зупинили за портрет Тимошенко

25 листопада 2011, 15:16

Схоже, на відміну від портретів президента Януковича, портрети екс-прем‘єра Тимошенко в автомобілях під склом перевозити не можна.

У Києві працівник ДАІ вимагав зняти зображення Юлії Тимошенко з-під лобового скла автомобіля Турчинових.

Про це ТаблоIDу розповіла дружина заступника голови партії "Батьківщина" Ганна Турчинова.

"Сьогодні вдень зупинили мого водія (я в цей момент саме на роботі була). Його зупинили жезлом і вимагали зняти портрет Юлії Володимирівни, який висить у мене на лобовому склі зі сторони пасажира, мотивуючи тим, що буцімто водієві він затуляє огляд", - розповіла дружина Турчинова.


"Водій спитав: "На якій підставі взагалі ви такі речі робите? А якщо б це був портрет Януковича, як тоді, він би нікому не заважав?" Він (працівник ДАІ) промовчав", - вела далі соратниця Тимошенко.

ДАІшник вимагав зняти зображення Тимошенко з-під лобового скла машини Турчинових. На фото - дружина Турчинова Ганна

Далі, за словами жінки, інспектор продовжував наполягати на тому, щоби портрет зняли.

"Тоді водій йому сказав, що це не моя машина, зараз наберу хазяйку, з нею ви й розмовляйте - не я вішав, і не мені його знімати. ДАІ-шник тоді видно зрозумів, що доведеться якось аргументувати свої дії, просто розвернувся і пішов", - переповідає Ганна Турчинова.

Інцидент, як уточнила жінка, відбувся в районі Березняків.

"Це вже занадто. Таке враження, що люди з глузду з‘їхали. Я так розумію, що наступним кроком буде просто за одну згадку про Юлію Володимирівну, мабуть, якщо не до тюрми саджати, то штрафувати точно", - обурилася Турчинова.

Як відомо, портрети політиків під лобовим склом - фішка не нова. Так, сама перша леді Людмила Янукович торік приїхала до театру на чорній "Mazda" 5-ї моделі, під лобовим склом якої був невеликий портрет її чоловіка-президента.

Фото ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів