Доньку Кіркорову народила давня подруга

28 листопада 2011, 12:45

Новоспечений батько Філіп Кіркоров на радощах розповів про свою доньку та запевнив, що не користувався послугами сурогатної матері.

Про подробиці народження дитини співака пише "Экспресс-газета".

Днями Кіркоров оголосив сенсаційну новину про те, що він нарешті став батьком. Але виконавець не уточнив, яка жінка стала матір’ю його дитини.

"Мою доньку народила не сурогатна мати, я в змозі зачати звичайним способом", - відповів Філіп на численні припущення преси.


До того ж, вгамувавши емоції, Кіркоров детальніше розповів про свою новонароджену донечку.

Кіркорова не користувався послугами сурогатної матері

"Вона - моя копія!" – похвалився співак.

За розповідями щасливого татка, у дитини - карі очі і чорне волосся. А от мати малечі - навпаки, блакитноока білявка.

Виявляється, дитину Кіркорову народила його давня подруга, яка кілька років тому переїхала жити з Росії в США. З Кіркоровим її пов'язують давні близькі стосунки.

Наразі відомо, що народилася маленька Вікторія, як вже назвав доньку Філіп, в американській клініці. Маля разом з мамою незабаром випишуть з пологового будинку.

Вони житимуть у розкішному маєтку співака на березі океану в Майямі. Цей будинок Кіркоров придбав цього літа - спеціально для себе і дочки, народження якої чекав останні місяці.

Виховувати дочку Філіпа допомагатиме його рідна тітка – 66-річна Марі Кіркорова.

Сам Філіп зможе полетіти до Америки лише після закінчення новорічних зйомок. Втім, співак вже бачив фото новонародженої, яке йому надіслали з Америки.

Нагадаємо, Кіркоров нещодавно натякав на те, що готується стати батьком. Свою яйцеклітину Філіпу пропонувала співачка Камалія, але співак відмовився.

Фото "Экспресс-газета"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів