У Могилевської хіти з'являлися після сексу

30 листопада 2011, 11:54

Екс-коханець Наталки Могилевської, композитор Олександр Ягольник розповів, як писав перші хіти для співачки після сексу з нею. А письменниця Лада Лузіна ненавиділа Могилевську, бо теж зустрічалася з Ягольником.

Про все це розповідає "ТСН. Особливе".

Роман Наталки Могилевської та Олександра Ягольника тривав трохи більше року, потім закохані розбіглися. І ось уже 15 років практично не спілкуються.

Як відомо, Могилевська стала зіркою не без участі Ягольника. Адже саме він написав такі хіти співачки, як "Ла-ла-ла" та "Девчонка с волосами цвета лилии".


Зараз Олександр згадує, як дарував Наталці "прикольні сексуальні штучки" та писав пісні після тривалого сексу з нею.

"…Пісня писалась на очах у Наталі, після двогодинного сексу, у неї на кухні, в голому стані, а потім граючи на роялі", - відверто розповідає Ягольник.

Могилевська отримувала хіти від Ягольника після сексу

Втім, стосунки композитора та співачки псувалися через зради та ревнощі обох.

"Саші хотілось, мабуть, десь підняти свою чоловічу значимість, і якось відчути себе затребуваним", - неоднозначно зауважує Наталка.

Зараз, коли роман Ягольника та Могилевської вже далеко у минулому, Олександр зізнається, що головною причиною розлучення стала жадібність.

"Вона заробила за 2 місяці, ну, як Рінат Ахметов, грубо кажучи. Тому я і кажу, що "ми ж робили все разом, Наташа, а ділитися коли?" – скаржиться Ягольник.

Думка самої Могилевської з приводу поділу грошей з екс-коханцем не відома. Проте її стосунки з Ягольником, вочевидь, були вигідними для обох сторін.

Трохи згодом, після оприлюднення інтерв’ю, Ягольник написав коментарі у своєму Facebook.

"Ось і подивився я чергове інтерв'ю з собою з приводу наших з Наташею стосунків. От дивно, зі всього різного і цікавого, про що я розповів деякі цікаві і нові речі про наше минуле, вибрали лише місця зі словом "секс" і скроїли з усього якусь незрозумілу історію про те, скільки ми з НМ знайомі:-)", - обурився Олександр.

"Рік з життя вирізали :-) і розповіли зовсім не мою історію. Це ми так деградуємо як нація? :-) Або окремо взята журналістика? Хочеться вірити – ні і в тому і в іншому випадку", - зауважив композитор.

Як повідомляє прес-служба "Inform Newzz", Могилевське теж мала, що сказати з цього приводу.

"Виходячи з того, що Саша здатний давати інтерв'ю на подібну тему, думаю, всім стало очевидно, чому я не захотіла продовжувати з ним стосунки в 99-му році", - заявила Могилевська.

Що цікаво, близька подружка Наталі, письменниця Лада Лузіна теж мала стосунки з Ягольником.

Про це Лузіна розповіла так само у "ТСН. Особливе".

"Нас на ньому переклинило. Це була наша спільна помилка юності", - зазначила Лузіна.

Лузіна і Могилевська ділила Ягольника на двох

Тоді скандальна журналістка Лузіна навіть не уявляла, що подружиться з Могилевською.

"В той момент я її уже ненавиділа. Тому що вона зустрічалася з моїм хлопцем. Вона про це не знала. Я здогадувалася. Але ненавиділа її потенційно", - зізналась письменниця.

"Ладка написала — це мене налякало — що, якби вона знайшла в потрібний момент мій бокал, вона би неодмінно мене отруїла", - розповіла Могилевська.

Відтоді подружки віддають перевагу кардинально різним чоловікам.

Фото Дмитра Амідова (ТаблоID), фото "Дусі" та фото прес-служби "Inform Newzz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів