Суркіс: Доньці вже запізно ставати артисткою

5 грудня 2011, 13:06

Президент футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс розповів, як в молодості слухав забороненого Висоцького. Крім того, Суркіс вважає, що його доньці Марині вже пізно йти в артистки.

Про це власник "Динамо" розповів в ефірі програми "Світське життя".

28-го листопада в Києві презентували нову стрічку "Висоцький. Спасибі, що живий". Ігор Суркіс завітав на допрем'єрний показ разом із дружиною Ольгою та поділився своїми думками з приводу Висоцького.

"Роки становлення пройшли коли був Висоцький, коли його можна було слухати, не можна було його слухати. Нам розповідали, що він поганий, що його слухати не можна, але ми все одно його слухали", - розповідає Суркіс.


"Тобто завжди люди робили те, що їм забороняли. Так було тоді і зараз", - додає президент ФК "Динамо".

Ігор Суркіс разом з дружиною Ольгою (ліворуч) та старшою донькою Мариною

Як виявилося, Суркіс вже багато років не ходить до кінотеатрів, віддаючи перевагу домашнім переглядам.

"В кінотеатрі я не був років 15 мабуть. Я вдома дивлюся. Переважно дивлюся футбол, щоб встигати за сучасною тенденцією", - зізнався Суркіс.

На питання ведучої чи не збирається донька Марина ставати артисткою, президент "Динамо" відповів, що їй вже запізно.

"Вона достатньо доросла, та якщо до 26-ти років вона не стала артисткою, то я думаю вже запізно, треба все робити вчасно, вчитися треба, треба цим займатися професійно. Не все купиш за гроші", - зазначив Суркіс.

Нагадаємо, світська тусовщиця Марина Суркіс відома своїми тематичними вечірками на честь власних днів народження. До того ж, влітку Суркіс подарував доньці право винести один з чемпіонських поясів Володимира Кличка. Це коштувало 350 тисяч євро.

Фото з газети "Бульвар Гордона"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів