Глюкоза народжувала поруч з бабцею

7 грудня 2011, 14:50

Російська співачка Глюкоза нещодавно повернулася з Іспанії, де народжувала другу доньку Віру. Зірка вперше сфотографувалася з немовлям та розповіла про пологи.

Інтерв'ю з Глюкозою та її фото з дітьми опублікувала "Теленеделя".

Виявляється, у той час, коли співачка народжувала, її бабусі робили операцію у тій самій лікарні. Тільки на іншому поверсі.

"Під самий кінець дня бабуся впала і… буквально на рівному місці зламала шийку стегна! Це була перша поїздка моєї бабусі за кордон", - розповіла Глюкоза.


За словами артистки, бабуся впала через онуку Ліду, якій закортіла з'їсти круассан. Бабця поспішала нагодувати дитину та перечепилася через ніжку стільця.

"Бабусі, вони ж божевільні, а прабабусі тим більше ... У підсумку Чистякова - Іонови окупували госпіталь: я лежала на другому поверсі, бабуся на четвертому", - поділилася співачка, чиє справжнє ім'я Наталя Іонова-Чистякова.

Глюкоза вперше показала доньку Віру

До того ж, зірка розповіла, що в неї вдома майже цілий зоопарк, а старша донька Ліда просить ще й кроликів.

"…Поки тримаю оборону, бо вже є дві собаки, кішка, дві мурени, два папуги ... А скоро у нас будуть і інші рибки - акваріумів в будинку декілька", - зізналася Наташа.

Новоспечена матуся вже зараз намагається розвивати своє немовля. А ось колискові для донечки заздалегідь не готує.

Старша донька Глюкози Ліда дуже любить тварин

"Якісь спеціальні колискові я не вибираю. Що в голові крутиться, то й наспівую. Вчора "Чорного кота" вдома репетирувала, так що Віра його весь день і слухала. Їй подобається, коли я співаю. Вже й улюблений твір з'явився – "Танцюй, Росія!". Книжки їй читаю", - зауважила співачка.

Нагадаємо, Наталя Іонова та її чоловік, бізнесмен Олександр Чистяков, стали батьками вдруге на початку вересня. В них народилася донька, яку вони назвали Вірою на честь бабусі Олександра. Старшу доньку Ліду назвали на честь бабусі Іонової.

Фото "Теленеделя"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів