Раймонд Паулс втратив $1.5 мільйона

8 грудня 2011, 16:50

Латиський композитор Раймонд Паулс став банкрутом. Маестро втратив заощадження, які накопичував протягом всієї творчої кар’єри.

Про це пишуть "Тайны звёзд".

Оскільки Паулс був депутатом латвійського парламенту, він заповнював обов'язкову декларацію посадової особи та його заощадження не були таємницею.

Згідно з цим документом, музикант накопичив 40 300 латів, 74 700 доларів США і 938 800 євро - в цілому, понад мільйон євро.


Всі гроші він ще з радянських часів зберігав на рахунках Ощадбанку.

Вранці 7-го грудня влада заблокувала доступ клієнтів до своїх рахунків. Виявилося, що напередодні Комісія з ринку фінансів і капіталу Латвії призупинила роботу Латвійського Ощадбанку.

Після цього з'ясувалося, що на рахунках не вистачає коштів - десятки мільйонів євро зникли. Серед них опинився і мільйон Раймонда Паулса.

"Єдине, що можу робити в ситуації, що склалася, це чекати, що буде далі. Більше мені сказати нема чого", - прокоментував шокований маестро.

Спікер сейму Латвії Солвіта Аболтіня поспішила заспокоїти вкладників, повідомивши, що держава гарантує виплату страховки за вклади до 100 000 євро. Паулса ця заява засмутило ще більше.

Нагадаємо, нещодавно 75-річний Раймонд Паулс переніс операцію на серці.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів