Росава про ДАІ: Хочеться відстрілювати

23 грудня 2011, 11:45

Співачка Росава часто дратується через працівників ДАІ, які зупиняють її без підстави. До того ж, вона щотижня їздить в метро, аби зекономити час та роздивитися людей.

Про це співачка розповіла "Gazeta.ua".

Якось Росаву зупинив даішник, хоча вона їхала дуже повільно.

"Перед знаком 70 я вже їхала 60. Перед знаком 50 я їхала 40, і ця потвора мене зупиняє. Запитую причину, він мені тицяє у вікно свій візир і каже: "Ви їхали 74"!" - розповідає співачка.


Втім, Росава не розгубилася й гідно вийшла з ситуації.

"От як не прибити в цей момент? Хочеться в цей момент мати рушницю і відстрілювати. На рівному місці з нічого. Я кажу: "Ви знайшли дурочку на дорозі? Не псуйте мені настрій і нерви". Тоді він дав мені спокій", - зазначила виконавиця.

Росава не відмовляється від громадського транспорту

Крім того, Росава запевняє, що досить часто користується громадським транспортом, бо це іноді зручніше і швидше.

"Не щодня, тому що маю авто – "ВМW" сріблясте, але я розумію, як це безглуздо виїжджати на авто в п'ятницю чи в четвер, коли місто стоїть. А в метро стрибнув – 15-20 хвилин, і ти вже вдома", - поділилася співачка.

За словами Росави, їй подобається в метро читати рекламу та роздивлятися людей.

"В метро раніше читала книжки, а зараз спостерігаю за людьми. Коли ти за кермом – ти людей не бачиш, концентруєшся на дорозі. Особливо в метро кльово читати всі ці реклами. Воно таке яскраве: суцільна шизофренія… У нас метро якесь живе", - зазначила співачка.

Нагадаємо, 33-річна Росава відома поєднанням фольклорних традицій із сучасною музикою у своїх піснях. У 1999-му році вона перемогла на фестивалі "Червона Рута". Також Росава співпрацювала з гуртом "Танок на майдані Конго".

Фото зі сторінки Росави у Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів