Рада не визначилася, що робити з астрологами?

15 січня 2012, 15:14

12-го січня астрологи міжнародної категорії Олена Осипенко та її чоловік Юрій Буянов отримали відзнаки від уряду за дивних обставин.

"Хочемо поділитися з вами двома новинами. Одна погана, інша - хороша. Головне, що обидві події відбулися в один день 12 січня", - розпочали свого листа Олена та Юрій.

"Спершу невтомні Унгурян та Царьков провели через Верховну Раду свій законопроект про обмеження реклами езотеричних послуг", - зазначили Осипенко та Буянов.

Астрологам дали медаль

При цьому астрологи надали гіпер-посилання на сторінку сайту Верховної Ради, де йдеться про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо захисту населення та інформаційного простору від негативного впливу.


"Потім цього ж дня у комітеті Верховної Ради з питань охорони здоров'я нам, у числі інших езотериків і народних цілителів, урочисто вручили грамоти і медалі за внесок у розвиток охорони здоров'я в Україні від імені Верховної Ради, Міністерства охорони здоров'я та Академії медичних наук", - тут же додали астрологи.

Зокрема на офіційному сайті автора "Астрологічного календаря для України" та її учня і чоловіка Юрія подано зображення медалі, врученої астрологам.

Читайте Місячний гороскоп від автора, редактора та видавця "Астрологічного календаря для України" Олени Осипенко та її учня і чоловіка Юрія на ТаблоID.

Зображення з офіційного сайту Осипенко та Буянова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів