У США видали книжку про те, як матюкали Мішель Обаму

10 січня 2012, 12:00

Першу леді США Мішель Обаму нецензурно лаяв колишній прес-секретар Білого дому, запевняє журналістка "The New York Times" Джоді Кантор, що написала скандальну книгу про перше подружжя країни.

Іще авторка розповіла, як у розпал економічної кризи Обами розкошували на вечірці в товаристві актора Джонні Деппа.

Про це повідомляє "ТСН" та "The Week".

Кантор зібрала 33 інтерв'ю з найближчим оточенням президентського подружжя.


Мішель Обаму матюкав прес-секретар?

Зокрема, до книги увійшла історія, як колишній прес-секретар Білого дому Роберт Гіббс позаочі нецензурно вилаяв Мішель Обаму після того, як в пресу потрапили буцімто її слова про те, що життя в Білому домі є "пеклом".

Кантор також описала вечірку, яку перша сім'я США влаштувала в Білому домі після виходу фільму "Аліса в Дивокраї". На гулянці був Джонні Депп, які зіграв у цій картині, причому він з'явився в костюмі свого героя - Божевільного капелюшника. Опоненти адміністрації Обами заявили, що проведення подібної вечірки в резиденції американського президента у розпал рецесії, що охопила США, є недоречним. Вони наполягають, що Білий дім хотів приховати цей факт, побоюючись реакції виборців.

Перша пара США не стала давати інтерв'ю Кантор, однак уранці 11-го січня Мішель Обама має з'явитися в ранковому ефірі на телеканалі "CBS", де в неї візьме інтерв'ю телеведуча Гейл Кінг, близька подруга Опри Вінфрі. Критики президента США вже назвали майбутнє інтерв'ю ретельно зрежисованою відповіддю на викривальний зміст книги Кантор.

Нагадаємо, нещодавно Мішель Обаму обізвав "товстозадою" конгресмен-республіканець.

Фото Reuters "The Mirror"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів