Мішель Обама живе "в пеклі", а Карла Брюні – "егоїстичний хамелеон"?

17 вересня 2010, 18:02
Дружина президента США Мішель Обама вважає життя першої леді "пеклом". Принаймні так стверджують автори біографії іншої першої леді - дружини французького президента Карли Брюні , повідомляє " The Daily Mail ".

Коли Карла у приватній розмові запитала Мішель, як тій ведеться у ролі першої леді, та нібито відповіла: "І не питайте! Це пекло. Я не в змозі це витерпіти".

Секрети перших жінок держав оприлюднили журналісти Майкл Дермо та Ів Дерен у книзі "Карла та амбіції", яка днями побачила світ.

Автори запевняють, що біографію вони створювали у співпраці із самою Брюні.

Що ж до Карли, то вона, як стверджують біографи, характеризує себе як "вимогливу, розпещену та егоїстичну" особу.


Для її чоловіка, вважає Брюні, одного президентського терміну "буде достатньо". Натомість екс-модель воліла б, аби Саркозі за прикладом британського екс-прем'єра Тоні Блера "почав заробляти гроші".

Проїхалася нібито Карла й по покійній принцесі Діані. Відвідуючи жертв СНІДу в африканській лікарні, Брюні відмовилася сфотографуватися із малюком на руках, "як леді Ді". Мотивувала вона це тим, що "є щось непристойне у такій саморекламі".

Порівнюючи себе з іншими президентськими дружинами, Брюні зазначила: "Я геть інша. Я була моделлю. Я співаю, я хочу продовжити співати... Я фатальна жінка, мої дорогенькі".

Обами й Саркозі

Втім, правдивість усіх цих фактів опинилася під сумнівом, коли речник французького посольства у Вашингтоні запевнив, що Карла Брюні жодного відношення до книги не має, а за її зміст несуть відповідальність лише автори.

Відкараскалася від буцімто своєї вибухової заяви й жінка американського президента.

"Перша леді ніколи такого не казала", - повідомила речниця Мішель Обами виданню "Politico".

Якщо ж вірити ще одній свіжій біографії Брюні, яка була написала скандальною авторкою Бесмою Лаурі, то між першими леді США та Франції точиться певне суперництво.

"(Мішель) є єдиною особою в очах (Карли), хто здатен конкурувати з нею за звання найсексуальнішої та найгламурнішої першої леді у світі", - стверджує біограф, яка називає Брюні "хитрющою" та "хамелеоном".

Годі й казати, що і ця біографія, у якій нібито розкриваються подробиці стосунків Брюні "з таємними коханцями", також є цілком несанкціонованою.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів