Донька Тимошенко позбулася ресторану?

13 січня 2012, 11:30

Донька екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія вже начебто не власниця ресторану у центрі Києві.

Про це робітники закладу повідомили газеті "Сегодня".

У ресторані, який колись належав подружжю Євгенії Тимошенко та Шона Карра, тепер новий директор, шеф-кухар та оновлене меню.

До слова, це мережевий ресторан. Такі самі є в Лондоні, Дубаї, Афінах, Бухаресті, Абу-Дабі.


Коли Євгенія Тимошенко вчилася в Лондоні, вона часто бувала в цьому ресторані й познайомилася з власником. Тоді в неї і з'явилася думка відкрити подібний заклад у столиці.

Але тепер Євгенія нібито вже не власниця закладу.

"Уже місяці два це не її ресторан, і Шон Карр тут вже не виступає", - запевнила журналіста одна зі співробітниць.

Працівники ресторану відмовилися офіційно коментувати цю тему. Втім, на сайті ресторану ще висять фотографії Жені й Шона.

2 роки тому Шон та Женя разом святкували 2-й день народження закладу

Тітка Юлії Тимошенко Антоніна Ульяхіна не в курсі бізнес-справ Євгенії.

"Я нічого про це не знаю, думаю, нам зараз не до цього. Самої Жені в країні зараз немає, вона буде тільки наступного тижня, тоді й можна в неї запитати", - сказала вона.

Ресторатори, з якими спілкувалося видання, про угоду не чули, але деякі не виключають, що Євгенія Тимошенко могла офіційно вийти з бізнесу, щоб уникнути проблем.

Днями Євгенія заявила в інтерв'ю, що поки не відчуває особливого тиску на свій бізнес і не збирається покидати його та їхати з України, а також просити притулку в Чехії, як її батько.

Нагадаємо, у квітні 2009-го року Євгенія Тимошенко та її чоловік Шон Карр відкрили ресторанчик у напівпідвальному приміщенні на одній з центральних вулиць Києва.

Фото з сайту ресторану

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів