На честь доньки Бейонсе назвали марихуану

16 січня 2012, 10:31

На честь новонародженої доньки суперзірки Бейонсе назвали новий вид марихуани. А ім'я самої матусі носитиме австралійський ґедзь.

Як пише "The Sun", магазин наркотичних речовин у Каліфорнії використав ажіотаж навколо первістка Бейонсе та Jay-Z.

Нова лінія марихуани тепер називатиметься "OG Blue Ivy". Перша абревіатура у назві нібито означає "Original Gangster" – саме так називається альбом репера Ice-T. А Блю Айві – це ім'я дочки зіркового подружжя.

Звичайно ж, новоспечені батьки – 30-річна Бейонсе та 42-річний Jay-Z – ніяк не стосуються наркотичного препарату. Втім, їхні адвокати поки не відреагували на вчинок крамниці.


Тепер марихуана називатиметься ім'ям доньки Бейонсе

Що цікаво, після пологів популярність співачки зросла настільки, що на її честь назвали комаху.

Вчені з австралійського Державного об'єднання наукових і прикладних досліджень назвали ґедзя на честь Бейонсе, повідомляє "Комсомольська правда в Україні" з посиланням на "ABC News".

Комаха отримало назву Scaptia (Plinthina) beyonceae.

Ідея назвати ґедзя на честь співачки належить досліднику Брайану Лессарду. За словами вченого, він вирішив привласнити комасі незвичайне ім'я, коли побачив золоті волоски на черевці ґедзя. Саме ця особливість і викликала у нього асоціації зі співачкою.

Лессард зазначив, що ці волоски роблять ґедзя справжньою дівою серед собі подібних.

"Присвоєння комасі імені Бейонсе допомогло мені продемонструвати, що і у таксономії - класифікації видів - є веселий бік", - зазначив австралійський фахівець.

Нагадаємо, 7-го січня цього року Бейонсе народила свою першу дитину. Малечу вже встигли назвати дияволом та зробити зіркою музичного чарту.

Фото Reuters з сайту Medical Daily

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів