Мадонна приїде до Києва?

16 січня 2012, 11:50

Днями з'явилися чутки, що поп-королева Мадонна збирається завітати до столиці з концертом. Виступ співачки нібито відбудеться на НСК "Олімпійський" після "Євро-2012".

Як пише газета "Сегодня", одне з українських концертних агентств зараз дійсно веде переговори з агентами Мадонни, в планах якої світовий тур з новим альбомом "MDNA".

Втім, на сайті співачки концертного графіка ще немає.

До речі, гонорар Мадонни зазвичай складає 4-5 мільйонів доларів. Крім того, організаторам варто запасатися кабалістичними свічками, білими орхідеями для гримерки і облаштовувати для співачки окрему кімнату для йоги і медитацій.


Поки не зрозуміло, чи приїде Мадонна в Україну з концертом

Як зазначає видання, приїзд Мадонни до Києва видається досить реальним. І якщо раніше її прес-секретар спростовувала інформацію про прийдешнє турне, то зараз Мадонна вже набирає свіжу команду танцюристів для прем'єри нового шоу.

Однак привезти Мадонну в Україну для наших концертних агентств буде досить важко.

Перш за все тому, що, орендувати стадіон "Олімпійський" не дуже вигідно.

"У нас це обходиться приблизно, як у московських "Лужниках"- близько мільйона доларів. Хоча, за великим рахунком, оренда у нас мала б коштувати в двічі менше", - розповіли в одному з концертних агентств.

По-друге, якщо в Росії світові зірки збирають аншлаги навіть при дуже високих цінах на квитки, то вітчизняних меломанів ціна може відлякати.

А той факт, що в касах міста про концерт Мадонни ще не чули, говорить лише про малу імовірність приїзду співачки. Адже зазвичай світові зірки розписують концертний графік набагато вперед, і квитки надходять у продаж задовго до концерту.

До слова, 25-го липня цього року на НСК "Олімпійський" дадуть концерт рокери з гурту "Red Hot Chili Peppers".

Фото AP з сайту Examiner

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів