Меладзе судиться через 10 мільйонів

17 січня 2012, 13:02

Співак Валерій Меладзе вимагає 10 мільйонів рублів (понад 300 тисяч доларів) від видання, яке написало про сварку артиста з "ВІА-Грою" Альбіною Джанабаєвою. Втім, судовий процес виявився закритим для преси.

Про це повідомило агентство "Интерфакс".

Савеловський суд Москви закрив для преси процес за позовом Меладзе до "Ньюс Медіа Рус". Валерій вимагає 10 мільйонів рублів за замітку в газеті "Жизнь" про сварку між ним та Альбіною Джанабаєвою.

Таке рішення прийняла суддя Тетяна Адамова. Як виявилося, представники Меладзе попросили оголосити процес закритим у зв'язку з тим, що в ньому можуть бути розголошені деталі особистого життя співака.


Валерій відстоює в суді приватність свого особистого життя

Як раніше стало відомо агентству, "позивач В. Меладзе вимагає стягнути з ТОВ "Ньюс Медіа Рус" 5 мільйонів рублів як відшкодування моральної шкоди та 5 мільйонів за використання фотографій з його зображенням".

Нагадаємо, приводом для позову стала замітка під заголовком "Альбіна Джанабаєва влаштувала Валерію Меладзе сцену ревнощів", опублікована в газеті "Жизнь" в жовтні 2010-го року.

До слова, нещодавно Меладзе подав в суд на журнал "Отдохни" через статтю "Альбіна Джанабаєва: чому вона не виходить заміж за Меладзе?".

Фото з офіційного сайту Меладзе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів