Джигурда побив православного експерта

18 січня 2012, 11:23

Російський актор Нікіта Джигурда знову не зміг стримати агресію. Цього разу руку брутального артиста відчув на собі голова Асоціації православних експертів Росії Кирило Фролов.

Бійка сталася на зйомках одного з телешоу, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "Русскую службу новостей".

Під час обговорення еротичних фотосесій російських зірок Джигурда не витримав та кинувся на Фролова.

"Я відстоював традиційно православну і державницьку точку зору про те, що розкріпачення звичаїв і сексуальна революція - це складові антидержавної революції", - розповів православний активіст.


Висловлювання Фролова "розлютили" Нікіту Джигурду.

"У якийсь момент він накинувся на мене і вирвав ґудзик з піджака, потягнув за куліси. Фізично Джигурда сильніший за мене. Я бачив це обличчя безбожництва, обличчя антицерковництва", - описав інцидент Фролов.

Джигурда вкотре розпустив руки

"Йому було все одно, посадять його чи ні. Він був готовий цими залізними перснями розбити мені очі і обличчя", - додав православний експерт.

Відомий своїм бурхливим норовом Джигурда інакше бачить ситуацію.

"Нападали вони на Єлену Кондулайнен, Єлену Леніну, Анастасію Волочкову за те, що вони дозволяють собі оголені фотосесії. Я не бив. Він спіткнувся і впав сам. Я його й пальцем не чіпав. Я просто взяв його за грудки і сказав: підемо, вийдемо і розберемося", - розповів свою версію артист.

За словами Джигурди, коли він вступив у суперечку з православним експертом, він говорив про філософські постулати обговорюваної проблеми. Тож слова Фролова образили його особисто.

До слова, добре відомо, що сам актор є прихильником еротичних фотосесій своєї дружини.

Тепер православний експерт збирається подавати в суд на Джигурду. Скандальний співак у свою чергу зазначив, що не скаржитиметься на Фролова за образу.

Нагадаємо, влітку Джигурда побився з виконавцем шансону через натяки не брутальний секс.

Що цікаво, в Інтернеті знову заговорили про оду Україні, яку Джигурда написав вже близько року тому.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Фото Вікторії Тарасової з сайту "Дуся", відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів