Нємцов готовий "набити морду" за молоду коханку

27 січня 2012, 11:45

Лідер російської опозиції Борис Нємцов обурився через те, що ЗМІ назвало його подружку "дівчиною з ескорту". Політик має намір помститися виданню, яке образило дівчину.

Нємцов готовий навіть "набити морду" головному редактору видання, повідомляє "ТСН".

Днями в пресі з'явилася інформація про те, що російський опозиціонер відпочивав в Еміратах разом з 25-річною Анастасією Огнєвою. Причому дівчину називали ледь не повією.

Нємцова настільки розлютила стаття, що, коментуючи її, він не став соромитися у висловах.


"Я зустрічаюся з Анастасією Огнєвою понад три роки. І зараз ми разом. Коли мою дівчину ця гнусь і покидьок називає "дівчиною легкої поведінки", не приховую, хочеться набити морду", - зізнався Нємцов.

Нємцов прагне покарати видання за наклеп

Також Борис заявив, що в інші часи "викликав би цього покидька на дуель, але зараз це неможливо".

"Будемо діяти інакше. Будемо домагатися порушення кримінальних справ проти мерзотника і передачі його до суду", - пообіцяв Нємцов.

Політик зазначив, що автори компромату мають так званий "дах" в особі прем’єра Рлосії Путіна, але він впевнений, що це не надовго.

"Доведеться відповісти. І за образу моєї дівчини теж. Падла має бути покарана", - наголосив Борис.

Нагадаємо, 25-го січня одне з російських видань оприлюднило "секс-компромат" про відпочинок 52-річного Нємцова в Арабських Еміратах разом з 25-річною Анастасією Огнєвою. Видання зазначило, що раніше дівчина "засвітилася" в ескорт-агентстві.

Фото з сайту ТСН

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів