Російського художника звинуватили у зґвалтуванні

27 січня 2012, 13:10

Популярного світського художника Нікаса Сафронова звинуватили у зґвалтуванні. Але сам митець запевняє, що це наклеп.

Скандал розгорівся під час одного з телешоу на каналі "НТВ", пишуть "Дни.ру".

Якась жіночка з Ростова-на-Дону на ім'я Мері запевняє, що Нікас Сафронов примусив її до статевого акту.

За словами Мері, вони з митцем познайомилися на ескалаторі у торгівельному центрі. Причому саме художник начебто перший її помітив.


Дівчина нібито попросила Сафронова написати її портрет, на що художник відповів згодою.

Далі, зі слів Мері, події розвивалися у готельному номері Нікаса. Вже в кімнаті Сафронов буцімто замкнув двері, підписав для неї свою книгу і тут раптом змінився.

"Він заходить, у нього вже брюки спущені. Він мені каже: "Ну що, роздягайся швидше". Він був у такому дикому захваті, весь час кричав, що я така класна, що Ксенія Собчак - ніщо в порівнянні зі мною", - розповіла Мері.

Сафронова звинувачує у зґвалтуванні прихильниця Мері

Дівчина стверджує, що вона намагалася чинити опір художнику. Але все було марно. Сафронов нібито нагадав їй, кого він зазвичай малює і скільки коштують його полотна.

Мері навіть продемонструвала так званий доказ злочину – дві світлини. На першій зображений Сафронов, який підписує книгу для дівчини, а на другій - вона разом з Нікасом.

Цікаво, що сам художник досить спокійно відреагував на звинуваченні Мері. Митець заперечує всі слова "жертви" та запевняє, що це лише зухвалий наклеп на нього.

"Я говорю щиро, як на духу: те, що вона наговорила, це чистої води наклеп! Мільйон відсотків даю, що жодних доказів бути не може. Я не маю до цієї людини ніякого відношення. Мері, вам треба до психіатра сходити", - заявив Сафронов.

До слова, друзі митця, зокрема солісти гурту "На-На" В'ячеслав Жеребкін та Володимир Політов та письменник-сатирик Анатолій Трушкін заявили, що Мері просто "піариться", оскільки вважає себе молодою співачкою.

Стоп-кадри з сайту "НТВ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів