Син Саркозі отруївся в Празі?

27 січня 2012, 16:39

Виявляється, президент Франції Ніколя Саркозі не знав про те, що його син П'єр збирається відвідати Україну. Президентський нащадок, який потрапив до одеської лікарні з отруєнням, викликав хвилю чуток на батьківщині.

Але, як вдалося з'ясувати газеті "Сегодня", хлопець отруївся ще до приїзду в Україну.

Як повідомлялося раніше, 27-річного П'єра Саркозі, більш відомого у клубній тусовці як діджей Mosey, запросили виступити в елітному одеському ресторані. Однак після півночі П'єра француза відправили до лікарні через різкий біль у животі.

"П'єр прилетів на запрошення нашого закладу 24-го січня. Опівночі він прибув в наш ресторан і відмінно відіграв за пультом. Глядачі були в захваті. Але в кінці вечора йому стало погано, і його госпіталізували", - розповів директор ресторану.


"Судячи зі слів П'єра, йому стало погано ще перед тим, як він приїхав до нашого ресторану. О 10 ранку у нього вже болів живіт", - додав чоловік.

Саркозі нічого не їв в одеському ресторані

До слова, раніше повідомлялося, що хлопець не встиг відіграти сет через госпіталізацію.

За словами мера Одеси Олексія Костусєва, який відвідав француза у лікарні, П'єр отруївся до прибуття в Україну. Сам Саркозі припускає, що отруївся у Празі.

"П'єр - дуже скромний. Коли побачив мене, засоромився. Я недовго поспілкувався з ним", - зазначив мер міста.

Як відомо, того ж дня Саркозі-молодшого відправили до тата у Францію.

Однак на батьківщині діджея інцидент з отруєнням викликав різні чутки.

"…Пішла хвиля новин про те, що сина президента Франції отруїли, як Ющенка. В оточенні Ніколя Саркозі дуже незадоволені друзями П'єра - він спілкується з реперами, іммігрантами", - розповів французький журналіст.

Нагадаємо, влітку минулого року П'єр Саркозі приїздив до Києва, де відіграв сет та розповів про свою родину.

Фото з сайту "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів