Батька Еймі Вайнхаус обурила присвячена їй колекція Готьє

27 січня 2012, 17:15

Батько покійної співачки Еймі Вайнхаус засудив та назвав "несмаком" нову колекцію Жан-Поля Готьє, представлену в середу в рамках Паризького тижня моди.

Про це повідомляє "Lenta.ru", з посиланням на "The Sun".

Вид моделей із цигарками, зачісками "бджолиний вулик" та макіяжем, як у Еймі, став шоком для її згорьованої сім’ї.

60-річний Мітч Вайнхаус звинуватив дизайнера в тому, що він використав образ виконавиці в своїх корисливих цілях та зробив спробу "гламуризувати" не найкращі епізоди з її життя.


"Рідних засмутили ці фотографії, вони були цілком шоковані. Ви й досі оплакуємо її втрату, у нас був тяжкий тиждень, виповнилося півроку від смерті Еймі", - сказав Мітч.

Готьє втілив образ Еймі у своїй новій колекції

Батько зірки зазначив, що сім’я пишається тим, що Еймі вплинула на світ моди. Однак вигляд моделей і пісні його доньки у виконанні незугарного квартету були "несмаком".

Із боку дизайнера дозволу на використання образу співачки в її сім’ї ніхто не питав і зробити внесок до благодійного фонду її імені також не пропонував, запевнив Мітч.

"Річ виключно в зароблянні грошей Готьє, й це неправильно", - підсумував батько співачки.

Скандальний показ відбувся в Парижі 25-го січня. Моделі демонстрували вбрання, схожі на ті, що носила Еймі – спідниці-олівці, блузи в стилі 1950-х, маленькі вузькі сукні.

Нагадаємо, Еймі Вайнхаус пішла з життя 23-го липня 2011-го року, внаслідок вживання великої дози алкоголю. Їй було лише 27.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів