"Spice Girls" возз'єднаються заради королеви

30 січня 2012, 10:43

Екс-учасниці британського поп-гурту "Spice Girls" знову виступлять на одній сцені. Дівчата об'єднаються на діамантовому ювілеї королеви Великобританії.

Визначна подія станеться у червні 2012-го року, пишуть "Life News".

Екс-солістка "Spice Girls" Мелані Браун розкрила секрет прийдешнього возз'єднання гурту під час інтерв'ю на австралійському телебаченні.

Легендарний квінтет виступить під час урочистої церемонії вшанування британської королеви Єлизавети II, присвяченій 60-річному ювілею вступу монаршої особи на трон.


Свято відбудеться у Букінгемському палаці. На урочистості 4-го червня 2012-го року будуть присутні всі члени королівської сім'ї та світові селебрітіз.

Офіційний список зоряних учасників події досі не розголошено, однак Браун не змогла втриматися і проговорилася про все заздалегідь.

Дівчата згадають минуле та заспівають разом

"О, я думаю, що ювілей королеви - це та подія, на яку варто звернути увагу всім, хто чекає нашого возз'єднання", - зазначила Мелані.

"Я завжди готова до того, щоб виступити на одній сцені зі своїми колишніми колегами. Я просто обожнюю свій образ "страшної перчинки". Покличте мене в будь-який час дня і ночі - і я буду там", - зізналася Мел Бі.

Нагадаємо, "Spice Girls" злетіли на вершини світових чартів ще у 1996-му році. До складу групи входили Емма Бантон, Джері Холлівелл, Мелані Чісхолм (Мел Сі), Мелані Браун та Вікторія Бекхем.

Гурт розпався у 2000-му році. Всі учасниці зайнялися сольною кар'єрою. У 2007-му році п'ятірка на деякий час об'єдналася та навіть влаштувала успішне світове турне. А у 2010-му дівчата знову працювали разом над кіномюзиклом.

Фото AP з сайту Gossip Boy

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів