Лопес про одруження: Зараз ще не час

31 січня 2012, 15:40

Латиноамериканська співачка Дженніфер Лопес не впевнена, що хоче вийти заміж вчетверте. Зірка каже, що зараз не час замислюватися про черговий шлюб.

Про це вона розповіла "Us Weekly".

42-річна Лопес зараз зустрічається із 24-річним танцівником Каспером Смартом. Втім, зірка не поспішає офіційно оформлювати стосунки із молодиком.

"Я не знаю, я не знаю, я не знаю. Подивимося. Тобто, я не знаю. Ще не час думати про це, воно ще не загоїлося", - каже Джей Ло, маючи на увазі розлучення із Марком Ентоні.


Джей Ло не поспішає заводити нову сім'ю

На відміну від двох перших чоловіків, з Ентоні Лопес й досі підтримує стосунки. Адже екс-подружжя має двох спільних дітей.

"Марк і я були друзями перед тим, як одружилися. Ми були друзями протягом багатьох років і ми завжди любили один одного. І, звичайно ж, ми маємо дітей… Тож він завжди буде у моєму житті", - зазначила співачка.

Нагадаємо, першим чоловіком Лопес був Оджані Ноа. Їхній шлюб тривав лише рік. Другим став Кріс Джад, з яким Дженніфер була з 2001 до 2003-го років. З Марком Ентоні Лопес побралася у 2004-му, а розійшлася влітку 2011-го.

Фото Reuters з сайту IBTimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів