"Відчайдушна домогосподарка" не радить народжувати за 40

31 січня 2012, 17:15

Зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Марша Кросс розповіла про те, як бути матір’ю після 40-ка років. Зірка, що народила у 44, не радить заводити дітей так пізно.

Про це Кросс розповіла у березневому номері "Easy Living", пише "Сплетник.ру".

Актриса вирішила стати мамою досить пізно - у 44 роки. У 2007-му році Марша народила близнюків – Ідеє та Саванну.

І хоча діти стали головним щастям в життя телезірки, вона зізналася, що вагітність далася їй дуже важко. Тож зараз Марша не рекомендує жінкам ставати матерями у такому віці.


"Вік після 40 - не найкращий час, щоб думати про вагітність. Зізнаюся, в моєму випадку все було простіше - все сталося настільки швидко, що я навіть не встигла злякатися", - каже актриса.

Кросс вважає, що не варто народжувати після 40 років

Кросс на собі відчула, як важко виношувати дитину, коли тобі вже далеко не 20. Останні терміни вагітності їй довелося провести в ліжку, оскільки почалися проблеми з тиском. Крім того, її мучив тяжкий токсикоз.

Втім, зараз вже все гаразд, і зірка насолоджується спілкуванням з дітьми.

"Я часто беру малюків на зйомки, але якщо з якихось причин не можу цього зробити, наступного дня поводжуся як зразкова мама, бо вважаю, що маю компенсувати їм брак уваги", - зауважує "домогосподарка".

До того ж, незабаром Кросс має намір відмовитися від роботи на телебаченні і в кіно, щоб повністю присвятити себе сім'ї та, як не дивно, їжі.

"Коли я знімалася в "Домогосподарках", була змушена постійно контролювати свою вагу. Тепер я можу "відірватися"!" – каже актриса.

Цього року Кросс виповниться вже 50 років.

"50 років - це так ... монументально. Але для мене ця цифра важлива не тим, як вік впливає на зовнішність, а усвідомленням того, що час - дорогоцінний", - резюмує Марша.

Фото Reuters з сайту IBTimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів