До Демі Мур нагодилися екс-чоловіки

3 лютого 2012, 14:55

Американська актриса Демі Мур, яку нещодавно виписали з лікарні, днями приймала відвідувачів – своїх колишніх чоловіків.

Брюс Вілліс та Ештон Катчер розминулися лише на кілька годин.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Як стверджують джерела, Вілліс ще восени, боячись за змарнілу колишню, благав її звернутися за професійною допомогою, однак вона не послухалася.


Демі Мур прийняла "делегацію" екс-чоловіків

"Він переживав за неї та хотів, щоб їй покращало. Багато хто з її друзів робив те саме, але вона не слухала", - поділилося джерело журналу "People".

Прибувши до оселі Демі та дочок у четвер, Брюс виглядав дуже стурбованим.

Між тим окрім негараздів зі здоров’ям та розбитого шлюбу із Ештоном Катчером, Мур наразі має ще один привід для смутку і тривоги.

За словами інформаторів, акторка сумує, бо її кар’єра "застопорилася", пише "Radar Online".

"Одна з причин, чому Демі поведена на тому, щоб лишатися молодою – те, що їй здається, якщо бачитимуть, як вона гуляє з дочкою та друзями Румер, це збільшить її шанси отримати пропозицію ролі, яка б годилася молодшій актрисі", - зазначило джерело, наближене до Мур.

Через термінову госпіталізацію, причиною якої стало чи то через виснаження, чи то передозування, Демі Мур утратила шанс зіграти в стрічці "Лавлейс", де зіграла б феміністку Глорію Стейнем. Ця роль відійшла Сарі Джессіці Паркер.

Попри вмовляння дочок, Мур відмовляється лягати до реабілітаційного закладу.

Фото Reuters з сайту "NY Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів