Сара Джессіка Паркер не хоче бути жадібною матусею

13 вересня 2011, 15:18

Акторка Сара Джессіка Паркер не хоче збільшувати сім'ю, аби не почуватися "жадібною".

Про це пише "The Showbiz Spy".

46-річна Сара Джессіка та її чоловік Метью Бродерік не заперечують бажання збільшити родину у майбутньому, проте зараз акторка задоволена трьома дітьми.

"Не те, що я не розглядаю це – просто останнім часом це не обговорюється у стінах мого будинку", - пояснює Сара.


"Я родом з великої родини, тож я звикла до багатьох дітей навколо мене, і це просто чудово, що ми вже маємо трьох. Нам дуже пощастило. Я не знаю... Це здавалося б жадібністю – просити ще більше", - запевняє Паркер.

Як відомо, подружжя вже має 8-річного сина Джеймса та 2-річних дочок-близнят Маріон і Табіту, народжених сурогатною матір'ю.

Паркер не заводитиме більше дітей, аби не здаватися жадібною?

Як відомо, в останньому фільмі "Я не знаю, як вона це робить", Сара Джессіка грає матір двох дітей Кейт, якій чудово вдається поєднувати роботу та виховання.

Акторка каже, що в захваті від своєї героїні та інших батьків, що мають складніші обставини, ніж її власні.

"Я дійсно у захваті від Кейт і мільйонів подібних жінок через її люту зайнятість та життєвий хаос, яких я дійсно не відчуваю", - зізнається акторка.

"Моя робота дуже різноманітна, і в мене є свобода, якої не мають більшість жінок, що працюють. Я можу поринути в роботу або вийти з неї, і у мене є система підтримки і фінанси, які дозволяють мати вибір. Ось чому історія Кейт мене так зачепила", - розповідає Сара Джессіка Паркер.

"І справді, якщо чесно, мільйони жінок роблять це набагато краще, ніж я, і з набагато меншою підтримкою… Я не можу не вчитися в інших матерів", - резюмує зірка серіалу "Секс у великому місті".

Нагадаємо, нещодавно американська акторка Сара Джессіка Паркер потрапила до рейтингу найдорожчих матусь, складеного журналом "Forbes".

Фото Reuters з сайту 2space.net

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів