Жінка екс-заступника Черновецького повернулася

3 лютого 2012, 16:00

"Міс Україна-1997" Ксенія Кузьменко повертається у медіа-простір в ролі телеведучої. Колишня дружина бізнесмена Онищенка вчитиме дівчат бути привабливими.

Міска стане ведучою нового телешоу, повідомляє "ТСН" із посиланням на телеканал "ТЕТ".

Дружина екс-заступника Черновецького Басса повернеться до роботи після народження другої дитини. Кузьменко стане ведучою одного з жіночих телешоу.

"У мене є певний досвід, і я дуже хочу передати його дівчатам. Пояснити, що себе треба любити у будь-якому разі, вірити у власні сили та привабливість", - каже Ксюша, колись завсідниця столичних тусовок.


Кузьменко після других пологів повертається до роботи

"Варто пам'ятати, що в кожній дівчині є своя родзинка. Скільки б нам не було років, ми усі мріємо про казку. Віримо у щасливе майбутнє і в 20, і в 30, і навіть у 50 років. І сподіваємось, що все, що було раніше, – лише чернетка та репетиція", - зазначає міска.

Нагадаємо, "Міс Україна-1997" була одружена із головним "конярем" Олександром Онищенком та має від нього сина. Наприкінці 2010-го року Кузьменко вийшла заміж за екс-заступника київського мера – Дениса Басса. У лютому 2011-го у пари народився син.

Фото прес-служби з сайту "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів