Шустер приховує нову подружку. ВІДЕО

6 лютого 2012, 17:00

Днями в одному зі столичних клубів було помічено телеведучого Савіка Шустера із загадковою білявкою, яку він ретельно приховував від телекамер. Шустер навіть посварився з оператором, який намагався зняти його разом з дамою серця.

Так само Савік грубо відмовив в інтерв'ю телеведучій Каті Осадчій, повідомляє "Медіаняня".

Шустеру вдалося відбитися від уваги преси. Втім, дружина Валіда Арфуша Ліда Петрова випадково бовкнула кілька слів про нову подружку Савіка.


Віце-президент Національної телекомпанії Арфуш з дружиною нещодавно повернулися з Дубаїв. Ведуча програми "Світське життя" поцікавилася, чи не небезпечно для вагітної жінки відпочивати в екзотичних країнах.

"Треба знати місця. От наші друзі, наприклад, дівчина Савіка… Ну у Савіка є дівчина – це вже не таємниця. В неї була алергія у літаку від креветок. Тобто треба знати місця, куди ходити", - зауважила Ліда.

Причому Арфуш намагався якось змінити тему, адже, вочевидь, знає, як Шустер намагається приховати подробиці свого особистого життя.

"Ми відпочивали самі. А Ліда коли втомлюється, вона починає марити", - спробував врятувати ситуацію Валід.

"Насправді ми зустріли там Савіка. Там була велика компанія, були інші люди, але я не казатиму їхні прізвища, тому що теж не останні люди у країні", - нарешті зрозуміла свою помилку Ліда.

Що ж до Шустера, то він два роки тому припинив стосунки із продюсером Ольгою Невською, заради якої, за чутками, розійшовся з дружиною-італійкою.

Відео анонімних джерел з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів