Брежнєва стане дружиною коміка

8 лютого 2012, 17:02

Колишня солістка "ВІА Гри" Віра Брежнєва, вона ж Кіперман, та одружений комік Сергій Свєтлаков проведуть разом місяць на безлюдному острові у Таїланді

Мало того, Брежнєва та артист шоу "Наша Раша" Свєтлаков стануть подружжям, пише "Комсомольська правда в Україні".

У Таїланді розпочалися зйомки нового фільму "Джунглі" режисера "Чорної блискавки" Олександра Войтинського. Головні ролі у стрічці зіграють Віра Брежнєва та Сергій Свєтлаков.

Зйомки проходитимуть у Таїланді на острові Карбі та у Києві. Як відомо, пляжі Карбі вже неодноразово ставали знімальним майданчиком для таких блокбастерів, як "Пірати Карибського моря" і "Пляж".


Як повідомляється, "Джунглі" - це історія подружжя Сергія та Марини. Після п'яти щасливих років шлюбу виявилося, що проблем у стосунках пари накопичилося чимало.

Брежнєва у Тайланді буде дружиною Свєтлакова

Сергій та Марина прямують у далеку країну, щоб врятувати свій шлюб. Врешті подружжя потрапляє на незаселений острів, де на їхню долю випадає жорстока битва одне з одним. Адже немає страшнішого ворога, ніж людина, яка добре тебе знає.

"Ще одна наша амбітна задача - відкрити нову грань наших прекрасних акторів, знайти щось більше, ніж звичне легковажно-романтичне амплуа. Я впевнений, що у Віри та Сергія величезний потенціал - просто так не стають національними улюбленцями", - каже режисер Олександр Войтинський.

До слова, творці фільму зазначають жанр картини як пригодницький екшн. Постановкою екшн-сцен займеться досвідчений фахівець Олег Чемодуров. Значну частку трюків будуть виконувати самі актори, які добре підготувалися до зйомок. Брежнєва займалася боксом і стрільбою з лука, Сергію Свєтлакову довелося освоїти боксерські прийоми.

Нараз відомо, що тайський період зйомок розпочався 5-го лютого і триватиме до 6-го березня. А в Києві зйомки пройдуть у травні 2012-го року.

Фото "Metro"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів