Орбакайте: Майамі – наш другий дім

9 лютого 2012, 10:30

Зірка російської сцени Крістіна Орбакайте зараз перебуває в американському курортному місті Майамі. Співачка проводить там свою декретну відпустку та чекає на пологи. Але обіцяє повернутися в Росію одразу ж після народження дитини.

Про те, чому Крістіна обрала саме Майамі дізналася "Комсомольская правда".

За словами Орбакайте, вона вже багато років відпочиває в Америці.

"Це вже традиція така сімейна - щороку в січні ми летимо в Майамі. Я порахувала, в цілому ми відпочиваємо тут вже 17 років. Вперше побували на узбережжі з гастролями - у нас був сімейний концерт, в якому брали участь я, Володя Пресняков, Філіп Кіркоров та Алла Пугачова", - ділиться співачка.


За порадою друзів Крістіна вирішила придбати в Майамі житло. Відтоді постійно приїздить туди на відпочинок.

"Спочатку приїжджали ненадовго - коли я починала кар'єру, зовсім не любила відпочивати. Досить було трьох-чотирьох днів, щоб виспатися, відновитися. Але, потрапивши в Майамі, я переконала себе, що відпочинок необхідний. Поступово ми стали проводити тут з дітьми всі зимові і літні канікули", - розповідає Крістіна.

Крістіна щороку буває в Майамі

А цього року чергова відпустка співачки плавно перейшла у декретну відпустку.

"Я дуже багато працювала і можу собі дозволити вибирати, де і як народжувати. Тим більше що я доросла жінка і до цього питання підходжу серйозно", - пояснює дочка Алли Пугачової.

Втім, Крістіна запевняє, що народжуватиме в Америці не тому, що не довіряє вітчизняній медицині.

"Просто в Майамі мені дуже комфортно: можу зайнятися собою, спокійно гуляти, відпочивати. Набиратися вітаміну D з ранку на пляжі... У Москві мені всього цього дуже не вистачало. А тут у нас, можна сказати, далека дача", - каже Орбакайте.

І хоча співачка народить далеко від батьківщини, вона залишається вірною російським забобонам та традиціям.

"В Америці, мене друзі вмовляли влаштувати свято "Baby Shower" за американським звичаєм: перед пологами - вечірка, на яку всі приходять з подарунками для майбутніх батьків і дитини, але це суперечить моїм сімейним, бабусиним традиціям, тому заздалегідь ми купили тільки автокрісло - без нього не виписують з пологового будинку", - зізналася Крістіна.

Зараз співачка чекає на пологи разом із чоловіком Михаїлом

Орбакайте також зауважила, що Майамі став для неї вже другим домом. Проте залишатися там назавжди співачка не збирається.

"Тут для нас другий дім. Але я люблю свою країну - Росію - і не збираюся нікуди виїжджати. Після пологів неодмінно повернуся на батьківщину! Моя родина, шанувальники і робота - все це пов'язано з Росією. Моя нинішня поїздка сюди - ні в якому разі не еміграція", - наголосила Крістіна.

Також Орбакайте згадала, що саме у Майамі 8 років тому вона зустріла свого чоловіка Михаїла Зємцова. Їм, до речі, неодноразово закидали розлучення, але новина про вагітність співачки спростувала всі чутки.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів