Ізраїльські фанати Мадонни просять відкласти напад на Іран

10 лютого 2012, 16:19

Ізраїльські шанувальники поп-королеви Мадонни закликають прем'єр-міністра країни Біньяміна Нетаніягу не починати операцію проти Ірану до виступу співачки в Тель-Авіві.

Фанати навіть створили у Facebook групу, пише "Lenta.ru" із посиланням на "Гаарец".

Прихильники Мадонни побоюються, що в разі початку війни вона може скасувати свій концерт, запланований на 29-те травня.

В останні місяці в світових ЗМІ із посиланнями на слова високопоставлених осіб регулярно з'являється інформація про те, що Ізраїль планує найближчим часом нанести удари по іранських ядерних об'єктах.


Концерт Мадонни в Тель-Авіві під загрозою?

На початку лютого міністр оборони США Леон Панетта повідомив про "дуже високу" ймовірності того, що Ізраїль може провести атаку наприкінці весни цього року.

Президент Сполучених Штатів Барак Обама, у свою чергу, засумнівався в тому, що рішення про напад вже прийнято. Він заявив, що добиватиметься дипломатичного врегулювання ситуації.

До слова, протягом останніх років зірки популярної музики неодноразово скасовували свої виступи в Ізраїлі через воєнні конфлікти в регіоні. Серед найвідоміших прецедентів - скасування концертів "Depeche Mode" в 2006-му році та "Red Hot Chili Peppers" у 2001-му році.

Кажуть, що Мадонна збирається завітати і до Києва з концертом 4-го серпня. Втім, у гастрольному графіку співачки на її сайті й досі немає української столиці.

Фото Reuters з сайту The Telegraph

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів