Мадонна: Я вірю в ідеальну любов

9 лютого 2012, 13:50

53-річна поп-ікона Мадонна зізналася, що вірить в існування ідеального кохання. Співачка розуміє, що його майже неможливо знайти, але залишається романтичною натурою.

Про це зірка розповіла "Московскому комсомольцу".

Нещодавно Мадонна представила свою дебютну режисерську роботу під назвою "Ми. Віримо в кохання". Як виявилося, співачка насправді у нього вірить, навіть попри два невдалих шлюби.

"Ми шукаємо ідеальну любов, і я вірю, що вона існує, треба просто дочекатися свого часу. Любов - це компроміси з обох сторін, і тільки коли людина буде готова до них, вона зможе відчути, що таке ідеальна любов", - розмірковує Мадонна.


Мадонна залишається оптимісткою та вірить в любов

"Головою я розумію, що ідеального у світі нічого не існує, але всередині так цього хочеться. І я ціную людей, які готові заради мене на багато що. Я досить романтична людина", - зізнається співачка.

Мадонна вважає, що романтика не має віку. До того ж зірка ніколи не планує наступні стосунки.

"У мене немає в голові пункту, що я маю зустрічатися з чоловіком, який набагато молодший за мене, але просто так склалося... І в цьому моя романтика", - каже співачка.

Нагадаємо, першим чоловіком Мадонни був актор Шон Пенн. Вдруге співачка вийшла замуж за британського режисера Гая Річі. Зараз поп-королева має стосунки із 24-річним манекенником.

Фото AP з сайту The Telegraph

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів