Шустер познайомився з батьками своєї подружки

15 лютого 2012, 16:15

Виявляється, телеведучий Савік Шустер вже встиг познайомитися з батьками своєї нової подружки Альони Орехової.

Про це "Gazeta.ua" дізналася від сестри Альони – Даші.

За словами дівчини, новоспечена парочка не хотіла афішувати свої стосунки. Втім, преса дуже швидко підхопила та поширила цю новину.

"Знаєте, мені вже нічого додати до всього, що було сказано. Після того, як сестру із Савіком показали разом на всю країну, говорити нічого. Ні ми, ні вони не хотіли афішувати цих стосунків. Нам було образливо, коли наступного дня почало дзвонити купа знайомих і казати: "Ми тут таке бачили... Це правда?" – каже Даша.


Сестра подружки Шустера розповіла, що Савіка та Альону познайомили спільні друзі.

"Ну і так зустріч за зустріччю і вони почали зустрічатись. Не розумію, чому такий інтерес до них. Ну да, Савік публічна людина, але вони ж звичайна пара. І Савік насправді дуже проста людина в спілкуванні", - зауважує Даша.

Шустер та Орехова познайомилися на вечірці у друзів

До того ж, батьки дівчат вже знайомі із старшим кавалером доньки.

"Особисто я з ним зустрічалася лише раз. Батьки також один раз із ним бачились. Вони нормально сприйняли. А що тут такого? Альона не приводить Савіка на спільні обіди чи вечері до нас додому. Він дуже зайнята людина", - ділиться дівчина.

Нагадаємо, тиждень тому 59-річного Савіка Шустера побачили в одному зі столичних клубів в компанії молодої білявки. Телеведучий всіляко намагався приховати від камер обличчя дівчини та ледь не побився з оператором.

Однак пізніше пресі все ж таки стало відоме ім'я 27-річної коханки телемонстра.

Фото з Facebook та сайту Delfi.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів