Вітні Х’юстон поховали

20 лютого 2012, 12:20

Легендарну співачку Вітні Х’юстон, яка пішла з життя 11-го лютого, в неділю поховали.

Зірка спочила на кладовищі "Фейрв’ю" в місті Вестфілд, що в американському штаті Нью-Джерсі, поряд із могилою її батька.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Обабіч дороги, якою рухалася ритуальна процесія, вишикувалися тисячі шанувальників Х’юстон. Сам цвинтар на час проведення похорону був оточений поліцією, присутні були лише родичі та найближчі друзі померлої.


За день до того відбулася офіційна церемонія прощання зі співачкою, що отримала символічну назву "Повернення додому Вітні Х’юстон".

Запрошення на церемонію отримали партнер Х’юстон за культовою стрічкою "Охоронець" Кевін Костнер, телеведуча Опра Вінфрі, соул-діва Арета Франклін, Стіві Вандер та Аліша Кіз. Були присутні також екс-чоловік зірки Боббі Браун та її бойфренд, репер Ray J.

"Хоча я ніколи не говорила тобі, але коли ти народилася, Святий Дух сказав мені, що ти зі мною не надовго. Я дякую Богові, що він подарував мені прекрасну квітку, яку я ростила та плекала впродовж 48 років", - наводить слова матері співачки, Сіссі Х’юстон, "LA Times".

Труну з тілом Вітні винесли з церкви під звуки легендарної композиції "I Will Always Love You".

Дуже тяжко перенесла материн похорон 18-річна Боббі Крістіна.

У якийсь момент дівчина просто безслідно зникла, пише "Radar Online" з посиланням на "The Daily Beast".

"Учора виникло певне непорозуміння щодо того, де Боббі Крістіна, але з нею все гаразд. Їй потрібно було побути деякий час на самоті. Як розумієте, вона переживає дуже тяжкі часи", - сказав речник родини.

Між тим зі слів джерела, згорьована Кріссі не втрималася та вдалася до наркотиків.

Як розповів один із друзів родини, бабуся дівчини та інші її рідні вголос не визнають, що вона має такі ж проблеми, як і колись її мати, але усвідомлюють небезпеку та намагаються цьому зарадити.

Нагадаємо, тіло 48-річної Вітні Х’юстон було знайдене у ванні 434-го номеру лос-анджелеського готелю "Беверлі Хілтон".

Як повідомляє портал "TMZ", чимало його пожильців уже звернулися до адміністрації з вимогою грошового відшкодування за всі незручності, яких вони буцімто зазнали в зв’язку зі смертю співачки.

Фото Reuters з сайтів stuff.co.nz, omg.yahoo.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів