Найдорожчі дами світу: Вінфрі, Lady Gaga та Бюндхен

6 жовтня 2011, 14:00

Як підрахував журнал "Forbes", найвищі в індустрії розваг заробітки має тепер уже колишня королева денних ток-шоу Опра Вінфрі.

Компанію їй цього року склали співачки Lady Gaga, Тейлор Свіфт та Бейонсе, а ще супермодель Жізель Бюндхен та авторка жіночих романів Даніела Стіл.

Прибутки зіркових пані за період з травня 2010-го до травня 2011-го року підрахували, спираючись на дані, одержані від агентів, менеджерів, юристів та решти наближеного до зірок люду.

Про це повідомляє "Forbes".


Перше місце має Опра Вінфрі, яка в травні завершила останній сезон свого легендарного шоу, яке йшло 25 років, а тепер опікується новим проектом. У січні запрацювала її кабельна мережа "OWN", рейтинги в якої поки що доволі низькі. Втім, за рік Вінфрі, яка також входить до 400 найбагатших людей Америки, заробила 290 мільйонів доларів.

Опра Вінфрі - найдорожча жінка індустрії розваг

На другому місці рейтингу перебуває скандальна співачка Lady Gaga, чий річний заробіток становить 90 мільйонів доларів. Мільйон примірників її останнього альбому, "Born This Way", розлетівся лише за перший тиждень продажу.

Lady Gaga за рік заробила 90 мільйонів

Третю сходинку посідає американська зірка реаліті-шоу Бетенні Франкель, яка за рік заробила 55 мільйонів доларів.

Четверту сходинку розподілили між собою супермодель Жізель Бюндхен , кантрі-співачка Тейлор Свіфт, а також телеведучі Еллен ДеДженерес та Джуді Шейндлін (Суддя Джуді). Кожна з них заробила за рік по 45 мільйонів доларів.

Бюндхен заробляє на взутті та рекламі

Що стосується Бюндхен, то, хоча вона й стала до роботи невдовзі після народження первістка, основним джерелом її прибутку нині є не модельний бізнес. Жізель одержує гарні гроші, знімаючись у рекламі, а ще від продажів взуття "Gisele for Impanema", яке створює разом із бразильською компанією "Grendene".

21-річна Свіфт нещодавно потрапила до "Книги рекордів Гіннеса", як виконавиця з найбільшою кількістю хітів, що одночасно перебували в американському "Hot 100 Hits". Останній альбом співачки "Speak Now" розійшовся 5 мільйонами копій.

Американська співачка Кеті Перрі, яка за рік заробила 44 мільйони доларів, посідає п'яту сходинку. Окрім пісень, її голос можна почути в мультфільмі "Смурфики", де вона говорить за дівчинку-гномика Смурфетту.

Її колега Бейонсе Ноулз має шосте місце. За рік артистка, яка нещодавно оголосила про свою вагітність, стала багатша на 35 мільйонів.

Бейонсе має шосте місце з-поміж найдорожчих

Нагадаємо, в березні співачка звільнила свого батька Метью Ноулза с посади менеджера, буцімто через підозру в крадіжці.

Письменниця та багатодітна мама Даніела Стіл перебуває на сьомій сходинці з заробітком у 35 мільйонів доларів.

Фото АР з сайту emirates247.com, Reuters з сайтів "The International Business Times", "The Times of India" та "National Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів