Цуценя Вільяма та Кейт зробили блогером

22 лютого 2012, 13:00

У кокера-спанієля, якого нещодавно завели британський принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон, з'явився аккаунт у соцмережі Twitter.

Про це пише "Lenta.ru" із посиланням на "The Daily Mail".

Мікроблог у цуценяти з'явився через кілька годин після того, як герцогиня Кембриджська публічно оголосила ім'я свого улюбленця.

Кейт Міддлтон оприлюднила ім'я свого пса, коли в рамках благодійної діяльності відвідала школу і поспілкувалася з учнями.


Під час візиту герцогині в школу їй запропонували потримати в руках плюшевого песика. Вона поцікавилася у дітлахів, як звуть іграшку. Тоді Кейт запропонували самій дати ім'я іграшковому псу.

"Я назву його на честь моєї собаки", - сказала дружина принца.

Поки що песик має кілька сотень фолловерів

Виявилося, що песика Кейт та Вільяма назвали Люпо, що у перекладі з італійської означає вовк.

Зазначимо, інформацію про собаку підтвердили в Букінгемському палаці. Незабаром після цього в Twitter з'явився аккаунт, який хтось веде від імені Люпо.

До того ж, подружжя Вільяма та Кейт наразі настільки популярне, що з них зробили паперових ляльок для дітей, пише "The Daily Mail".

Діти зможуть намалювати будь-яке вбрання Кейт та Вільяму

Як відомо, такими самими ляльками розважалися дітлахи на пострадянському просторі. Їх вирізали з паперу, а потім вдягали у різне паперове вбрання.

На превеликий жаль для дорослих прихильників, паперова Кейт вдягнена несексуально - у білу майку та білі шортики. Причому стегна герцогині намалювали суттєво більшими, ніж у житті.

А інтимне місце Вільяма патріотично прикрите трусами із зображенням британського прапору.

Нагадаємо, нещодавно у принца Вільяма та його дружини з'явилися лялькові копії на честь річниці їхнього весілля.

Прінт-скрін з Twitter та фото AP з сайту Mirror

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів