Екс-чоловік Х'юстон збагатиться на її смерті

22 лютого 2012, 16:26

Екс-чоловік покійної співачки Вітні Х'юстон, музикант Боббі Браун, схоже, вирішив розбагатіти на трагічній смерті своєї екс-дружини. Співак збирається написати книгу, у якій розповість про шлюб з Вітні.

Про це пише "Radar Online" із посиланням на "Huffington Post".

Зараз, коли тема смерті Вітні Х'юстон дуже актуальна, для Брауна настав час нажитися.

Це не вперше Боббі планує опублікувати книжку про свою екс-дружину. У 2008-му музикант вже мав таку ідею.


Але, за словами одного з видавців, кілька років тому попит на книгу був би не такий великий, як зараз, коли Вітні вже немає.

Єдиним ускладненням на шляху Брауна до збагачення може стати підписана ним угода про конфіденційність після розлучення з Х'юстон. Проте він здатний забути про це за великі гроші.

"Це людина, яка залишила похорон своєї колишньої дружини, тому що йому не сподобалося його місце і він мав концерт ввечері. Він вийшов на сцену не тому, що хотів заспівати свої найкращі хіти або тому, що Вітні хотіла б, щоб він розважав своїх фанатів. Він просто хотів отримати гроші", - сказав хтось з друзів померлої співачки.

Нагадаємо, 48-річна Вітні Х'юстон померла 11-го лютого. Як повідомив "Radar Online", причиною смерті вважають смертельну суміш алкоголю, валіуму та ксанаксу.

"Вітні прийняла валіум, ксанакс та алкоголь, що призвело до її смерті. Слідчий очікує остаточних результатів токсикологічних аналізів, щоб визначити, який із трьох компонентів був головним фактором її смерті", - розповіли джерела.

Фото AP з сайту bet.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів