Тарас Шевченко "знявся" у "Хаусі"

23 лютого 2012, 15:00

В одному з епізодів популярного серіалу "Доктор Хаус" у помешканні головного героя з'явився портрет українського поета Тараса Григоровича Шевченка.

Про це пише "Zaxid.net" з посиланням на "My Report".

20-го лютого вийшла 13 серія 8-го сезону телесеріалу "Доктор Хаус". У цій серії у помешканні лікаря Ґреґорі Хауса з'являється портрет Тараса Шевченка.

Згідно з сюжетом, Хаус одружився з українкою Домінікою Петровою, щоб допомогти їй отримати "ґрін карту", а з нею і право на проживання та роботу в США.


За легендою Домініка походить з Кременчука. В неї є брат і три дядька – Микола, Федір і Володимир. Також у Домініки є шкільні друзі Василь та Оксана.

У цій серії виявляється, що Іміграційна служба США буде перевіряти шлюб Хауса та Петрової, тож вони готуються, щоб не завалити перевірку.

Тарас Шевченко "знявся" у "Хаусі"

Зокрема, Хаус вішає вдома портрет Тараса Шевченка зі словами: "Твоя бабця - гаряченька штучка". На що Домініка йому відповідає: "Це Тарас Шевченко – визначний український поет".

До речі, цю серію в день прем'єри дивилося понад 7 мільйонів американців. Можливо, дехто з них запам’ятав ім'я українського поета.

Стоп-кадр з сайту myreport

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів