Міхалков "прославив" Добкіна в Росії. ВІДЕО

29 лютого 2012, 17:34

Російський режисер Нікіта Сергійович Міхалков висміяв передвиборчий ролик губернатора Харківської області Михайла Добкіна, записаний ще у 2005-му році.

Про це пише "Дуся".

Всі пам'ятають відео, оприлюднене у 2007-му році, на якому заступник Михайла Добкіна, Геннадій Кернес, радив йому "зробити правильне обличчя".

На цей ролик, що зібрав два мільйони переглядів на YouTube, звернув увагу і сам Нікіта Міхалков.


На прикладі Добкіна російський режисер демонструє, яким чином насправді обирається влада.

"А хіба у нас в Росії якось обирали по-іншому? Що в нас такі ось Міші з піарщиками за кадром не приходили до влади таким самим чином? Все було абсолютно так само! І ви хочете, щоб це продовжувалося? Особисто я – ні", - заявив Міхалков.

Дивно, що режисер обрав саме приклад харківського чиновника, адже в Росії, вочевидь, і своїх вистачає.

Що цікаво, у 2010-му році Добкін отримав орден Дружби від президента Росії "за великий внесок у розвиток і зміцнення відносин дружби і співпраці між Російською Федерацією і Україною".

Про це Добкін нагадав Міхалкову в листі, який оприлюднив "УНІАН".

"Шановний Нікіто Сергійовичу! Будучи давнім шанувальником Вашого таланту, був дуже здивований особистою увагою до моєї персони. Не приховую - не очікував, що Ви так високо оціните мої скромні можливості впливу на вибір Ваших співвітчизників. Щиро бажаю Вам успіхів у реалізації запланованих цілей, тим більше що наші симпатії збігаються. З повагою, Михайло Добкін (для Вас - Міша)", - йдеться у листі губернатора.

Нагадаємо, скандальне передвиборче відео Добкіна було записане 7 років тому, коли Добкін балотувався у мери Харкова. Відтоді його підвищили до посади губернатора Харківської області.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Відео каналу "Россия 1" з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів