Актор Серебряков емігрував до Канади

1 березня 2012, 13:15

Російський актор Олексій Серебряков перевіз свою родину до Канади.

Про це зірка серіалу "Бандитський Петербург" розповів газеті "Аргументи і факти", пишуть "Українські новини".

Серебряков емігрував до Канади разом з сім'єю, бо хоче, щоб його діти росли в іншій ідеології, розуміли, що знання та працелюбність можуть цінуватися.

"Необов'язково штовхатися ліктями, грубіянити, бути агресивними і боятися людей. Вулична ідеологія цивілізованої країни - це доброзичливість і терпимість, те, чого так бракує в Росії. На жаль, тут, як би я їх не охороняв і не ізолював, від хамства й агресії не захистиш. Це в повітрі. Хам переміг ", - сказав актор.


Серебрякова дістало життя у матушці-Росії

Як виявилося, Олексій довго думав про переїзд. Останньою краплею стали літні пожежі 2010-го року.

"І справа навіть не в смозі, а в тому, що влада не оголосили про необхідність евакуювати хоча б дітей, оскільки суспензії, що наповнюють смог, незворотно відкладаються в легенях", - зазначив Серебряков.

Крім того, актор побоюється того, що може трапитися в Росії 5-го березня, тобто після виборів президента.

"Машина запущена, і, як би чесно не пройшли вибори, обов'язково знайдеться чимало тих, хто буде кричати про їх нелегітимність. Війна компроматів, провокації, цькування - все це огидно і створює дивовижну напруженість", - підкреслив Олексій.

На закінчення Серебряков додав, що "втік, не витримав" життя в Росії.

Нагадаємо, 47-річний Олексій Серебряков відомий глядачам за стрічками "Піраміда", "Антикіллер-2", "Залюднений острів" та багатьма іншими.

Фото з сайту "Ruskino.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів