Бейонсе не захотіла в няньки Лайзу Міннеллі?

3 березня 2012, 10:30

Подейкують, актриса та співачка Лайза Міннеллі тісно заприятелювала зі своєю юною колегою Бейонсе.

65-річна кінолегенда навіть запропонувала інколи доглядати її крихітну донечку Блю Айві – але новоспечені батьки зустріли пропозицію без ентузіазму.

Про це повідомляє ''Contact Music'' із посиланням на ''National Enquirer''.

Бейонсе та Міннеллі зблизилися, відколи стало відомо, що темношкіра співачка зіграє в мюзиклі Клінта Іствуда ''Народження зірки''. Цю ж роль у фільмі 1954-го року зіграла матір Лайзи Міннеллі, легендарна Джуді Гарланд.


''Лайза давала Бейонсе поради щодо фільму, а згодом вони дуже зблизилися'', - повідомило джерело.

Прив’язавшись і до новонародженої Блю Айві, Міннеллі запропонувала себе в якості ''бебі-сіттера'', сказавши Бейонсе та її чоловікові Jay-Z, що залюбки побуде із дівчинкою в будь-який час.

За словами джерела, звісно, Бейонсе чемно подякувала за пропозицію, однак навряд чи коли-небудь на неї пристане. Вона вже найняла для 1-місячної доньки кількох няньок, однак самій співачці ще важко бути нарізно з дитям.

Лайза ж засипала малу дівчинку подарунками, здивувавши своєю щедрістю навіть її зіркових батьків. Із-поміж інших презентів, немовля дістало від неї пляшечку з чистого золота.

''Лайза завжди хотіла всиновити дитину, але, на жаль, цього так і не сталося, тож вона живе, заміщаючи (власних) чужими дітьми'', - підсумував інформатор.

Нагадаємо, хрещеною матір’ю для Блю Айві начебто має стати телеводуча Опра Вінфрі.

Фото Reuters з сайту "National Post", AP з сайту "NY Daily News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів