Бейонсе: Jay-Z міняє підгузки доньці

17 січня 2012, 16:43

Співачка Бейонсе вперше після пологів дала інтерв’ю. Зірка розповіла про зв'язок із новонародженою дочкою та про те, яким гарним татком є її чоловік Jay-Z.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні" із посиланням на видання "Star".

За словами Бейонсе, Jay-Z не відходив від неї під час пологів. Так само репер поводиться і зараз.

"Він не пропустив би цього ні за що на світі. Він дуже турботливий чоловік! І відтоді, як ми дізналися, що я вагітна, я бачила, яким прекрасним батьком він буде", - розповіла співачка.


"А ще він готовий до будь-якої роботи. Він змінює підгузки! Адже любити - це означає бути поруч, це означає всілякі дрібниці, які ти робиш для своєї дитини", - додала Бейонсе.

Співачка вважає чоловіка гарним татусем

Для зірки це перша дитина, тож вона вперше пізнала диво материнства.

"Неможливо описати це почуття. Зв'язок з дитиною виникає, коли ти відчуваєш, що вона росте всередині тебе. Але коли ти вперше береш її на руки - для цього неможливо підібрати слова!" – зізналася новоспечена матуся.

До слова, Бейонсе одразу заявила, що ховатиме свою дитину від чужих очей. Вдома, у безпеці, її дочка буде звичайним малюком, який росте у звичайній люблячій сім'ї з мамою, татом, бабусями і дідусями.

Нагадаємо, дочка Бейонсе та Jay-Z народилася 7-го січня. Дитину назвали Блю Айві, а на її честь вже встигли назвати новий вид марихуани.

Фото Reuters з сайту IBTimes

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів