Маленького Обаму бавив гей-трансвестит

5 березня 2012, 17:45

Коли американський президент Барак Обама був маленьким, його виховував трансвестит нетрадиційної орієнтації .

Це було, коли Обама з матір’ю та вітчимом жили в Індонезії, пише "ТСН" із посиланням на "The Jakarta Globe".

Американські журналісти відшукали в Індонезії колишнього вихователя президента США Барака Обами.

Зараз 66-річний трансвестит на ім'я Еві ледве зводить кінці з кінцями в Джакарті і переживає через те, що йому доводиться приховувати свою справжню сутність.


Цікаво, чи пам'ятає Обама свого незвичного вихователя-гея...

Еві почав працювати у матері Обами в 1969-му році, коли вона жила в Індонезії. Він мав неабиякі кулінарні здібності, а незабаром до його обов'язків став входити і догляд за 8-річним Бараком, якого тоді всі називали "Баррі".

Еві розважав Обаму, відводив і зустрічав його після школи. Часто ввечері трансвестит переодягався в жіночий одяг і йшов гуляти. Але він стверджує, що малий Обама ніколи не бачив його в такому вигляді.

"Він був дуже молодий. І я ніколи не дозволяв йому бачити мене в жіночому одязі. Але він "ловив" мене, коли я користувався губною помадою його матері", - пригадав Еві.

Коли родина Обами виїхала, Еві спочатку переїхав до свого хлопця. Однак через три роки їхні стосунки закінчилися і він був змушений податися у секс-працівники.

Еві (ліворуч) приховував свою сутність від маленького Обами

"Я намагався влаштуватися на роботу покоївкою, але ніхто не наймав мене. А я потребував грошей, щоб купити продукти, оплатити помешкання", - розповів Еві.

Після жахливого інциденту, коли солдати побили його та його друзів-трансвеститів, а тіло одного з них вони потім виловили в каналі, Еві почав приховувати свою сутність.

Він відмовився від суконь і зараз носить мішкуваті джинси і білу футболку. Еві живе в халупі у нетрях Джакарти, збираючи для прання брудну білизну, щоб якось прогодувати себе.

Чоловік пригадав, як вперше дізнався, що його колишній вихованець став президентом США і однією з найвпливовіших людей планети.

"Я не міг повірити своїм очам. Тепер, коли люди називають мене сволотою, я можу тільки сказати: "Але я був нянею президента Сполучених Штатів", - зазначив Еві.

До слова, Білий дім відмовився від коментарів з приводу вихоователя Обами.

Фото AP з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів