Меладзе завів нову подружку?

11 березня 2012, 12:00

В кулуарах шоу-бізнесу ходять чутки, що композитор і продюсер Костянтин Меладзе має роман з російською співачкою Поліною Гагаріною. Мовляв, заради неї він покинув солістку "ВІА Гри" Єву Бушміну.

Про це пише "Экспресс-газета".

Останнім часом тусівка шоубізу обговорює сенсаційну новину – роман Костянтина Меладзе та Поліни Гагаріної.

"Поліна і Костянтин познайомилися на одному з музичних шоу в Україні. Але ж це шоу-бізнес! Заради успіху в кар'єрі вона полюбила б будь-кого", - казав шоумен Отар Кушанашвілі напідпитку.


"Але невже Костя переконав себе, що в нього закохуються всі жінки, починаючи від Котової і закінчуючи Грановською, і що його щиро покохала Поліна? Вона полюбить і Федора Бондарчука, якщо він буде робити з неї яскраву зірку!" – обурювався Отар.

До слова, про роман Гагаріної і Меладзе нещодавно проговорилася і співачка Анастасія Приходько. Дівчина помітила, що останнім часом Поліна Гагаріна постійно літає в Київ. Настя неодноразово бачила її на місцевих тусовках і зустрічала в ресторанах.

Гагаріна закрутила роман з Меладзе?

Підтверджує чутки і київський промоутер Олексій Іванченко.

"Приходько першою помітила, що Костя поклав око на Поліну. Настя Костю добре знає, і його любов до юних співачок їй відома не з чуток. У нього завжди так. Знаходить красиву дівчину, яка стає його музою, носиться з нею…" – розповідає Олексій.

"Інша справа, що музи в нього аж надто часто змінюються. Зараз це Гагаріна. Він їй тепер віддає всі кращі пісні. Останній хіт "Спектакль окончено" - просто бомба! На цю пісню претендувала "ВІА Гра". Але Костя вирішив віддати її Гагаріній", - додає промоутер.

За словами промоутера, Меладзе має багато симпатій, тож його стосунки можуть не обмежуватися одним романом.

"Костянтин - велелюбний чоловік, у нього багато симпатій. Правда він це ретельно приховує. Ясна річ, чоловік все-таки офіційно одружений. Хоча в Києві давно говорять, що з дружиною у нього негаразди. Вона займається дітьми, живе в заміському будинку. Костя туди навідується рідко", - резюмує Олексій.

До речі, брат Костянтина, Валерій Меладзе, теж не є однолюбом. Усім відомо, що співак має стосунки з учасницею "ВІА Гри" Альбіною Джанабаєвою.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів