Земфіра емігрує з Росії?

12 березня 2012, 12:25

Російська співачка Земфіра зізналася, що все частіше подумує про еміграцію з Росії.

Такі думки з'явилися у зірки разом із загрозою втратити студію, пишуть "Папарацци".

Земфіра наважилася розповісти про бажання переїхати до іншої країни. Причиною цього стало те, що вона може втратити студію.

Справа в тому, що влада Москви оголосила про забудову колишній території "Червоного Жовтня", де зараз зосереджена творча молодь міста і знаходиться і студія Земфіри.


"Можу сказати тільки, що якщо у мене заберуть студію, то більше в цій країні мені ловити нічого, і, мабуть, я просто її покину. Як, загалом-то, і планувала до того, як у мене ця студія з'явилася", - сказала співачка.

"У кожного, хто працює, є робоче місце, моє робоче місце - студія. У ній я репетирую, записую, монтую. Від того, наскільки ретельно збудований робочий процес, залежить кінцевий результат, - пояснила свою позицію Земфіра.

"Я дуже люблю свою студію, власне, вона в мене перша і дісталася мені за щасливим збігом обставин. якщо я її втрачу, мені буде ніде працювати. Якщо у людини відняти робоче місце, що робити людині? Я люблю цю країну, люблю музику, віддана своїй професії і хочу працювати", - зауважила виконавиця.

До речі, два роки тому казали, що Земфіра хоче придбати квартиру в Лондоні. Тож, мабуть, саме в Англії може оселитися російська зірка.

Фото "Папарацци"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів